Tietosuojaseloste

SPOT-A-SHOP-tietosuojaseloste

 

Tietosuoja ja evästekäytäntö

 

Tämä tietosuojaseloste julkaistiin 15. toukokuuta 2018.

 

SPOT-A-SHOP: ssa olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi EU: n yleisen tietosuojasäännöstön (GDPR) 2016/679 mukaisesti, joka on päivätty 27.4.2016. Tämä tietosuojalauseke selittää, milloin ja miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja, miten käytämme niitä ja olosuhteet, joiden perusteella voimme paljastaa tietoja muille ja kuinka voimme tehdä tämän turvallisesti. Tämä tietosuojalausunto koskee tuotteidemme käyttöä ja markkinointitoimintaamme.

 

Keitä me olemme?

 

eHaven Oy / SPOT-A-SHOP kehittää ja toimittaa alennusteknologiaa, jossa kaikki kansainvälisten verkkokauppojen alennukset yhdistetään yhteen paikkaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Päätoimipaikan kotipaikka on Yrjönkatu 12-14 b 15, 00120 Helsinki.

eHaven Oy on rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaavamme voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: contact (at) spot-a-shop.com

 

Milloin keräämme henkilötietosi sinusta?

 

• Kun käytät Web-sivustoamme ja annat suostumuksen kerätä tietoja esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme tai hyväksymällä evästetarjoussäännöt.

 

Miksi keräämme ja käytämme henkilötietoja?

 

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi lähinnä suoramarkkinoinnin suorittamiseen ja kävijöiden parempaan palvelemiseen.

 

Voimme käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 

• Käytämme keräämiämme tietoja tuotteiden uutisten ja päivitysten lähettämiseen (esimerkiksi silloin, kun kohteet tai tuotemerkit joista olet kiinnostunut tulevat saataville), uutiskirjeitä, markkinointimateriaaleja ja muita tietoja, jotka saattavat olla kiinnostavia sinulle . Voimme esimerkiksi lähettää sähköpostitse viikoittaisia ​​"myyntihälytyksiä" koskevia päivityksiä, jotka sisältävät uusia tuotteita, jotka haluat. Voit päättää lopettaa nämä päivitykset päivittämällä tilisi asetukset (tai muut asetukset, jotka voimme tarjota).

• Voimme mukauttaa verkkosivuston sisältöä verkkosivustokäyttäytymisen ja antamiesi mieltymysten perusteella

• Kun olet vastaamassa "tule kumppaniksi" tai muista verkkokaavakkeita jotka olet tehnyt  SPOT-A-SHOP-sivustolla

• Seuraa tulevia pyyntöjä (asiakastuki, sähköpostit).

• Kun otamme/otat yhteyttä, jotta voit tehdä kyselyjä tuotteistamme ja palveluistamme

 

Henkilötietojen kerääminen suostumusten perusteella

 

Tietosuojan suostumuksen perusteella tapahtuva henkilötietojen keruu suoritetaan käyttämällä "suostumuslomakkeita", jotka tallentavat yksilön antamaan suostumukseen liittyvät asiakirjat. Yksittäiset suostumukset tallennetaan ja dokumentoidaan järjestelmissämme. Palvelujen avulla suostut jakamaan henkilötietojasi yllä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Minkä tyyppisiä henkilötietoja kerätään?

 

Saamme ja tallennamme tietyntyyppisiä tietoja aina kun käytät sivustoamme. SPOT-A-SHOP vastaanottaa ja tallentaa automaattisesti palvelinlokiisi selaimestasi mukaan lukien IP-osoitteen, evästeesi tiedot ja pyydetyn sivun.

 

Voimme myös tallentaa käyttäjänimesi, nimesi ja tuotemerkki- tai tuoteasetuksesi, jos olet antanut heille suostumuksen.

 

Linkit kumppaniverkkokauppaan

 

Palvelut sisältävät linkkejä muihin sivustoihin. SPOT-A-SHOP ei ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja / tai käytännöistä. Kun siirryt toiseen sivustoon, sinun kannattaa lukea kyseisen sivuston tietosuojakäytäntö. Tämä käytäntö koskee vain palveluista kerättyjä tietoja.

Pidämme huolta ylläpidettäessä asianmukaisia ​​suojatoimia varmistaaksemme tietomme turvallisuuden, eheyden ja yksityisyyden. Salaamme tietojasi suojellen sitä luvattomalta käytöltä. Lisäksi teemme kohtuullisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että kolmannen osapuolen liikekumppanit, joille me siirrämme tietoja, suojaavat näitä henkilötietoja riittävästi.

Selauskokemuksesi turvallisuuden, yksinkertaisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi käytämme Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa.

 

Jaammeko tietosi kenenkään kanssa?

 

Emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman sinun suostumustasi, paitsi seuraavasta:

 

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat toimivat puolestamme:

 

Voimme siirtää tietosi jakelijoillemme, edustajillemme, alihankkijoillemme ja muihin järjestöihin, joiden tarkoituksena on tarjota sinulle palveluja meiltä.

 

Alihankkijoiden käyttö:

 

Voimme käyttää alihankkijoita henkilötietojen käsittelyyn puolestamme, olemme vastuussa siitä, että he sitoutuvat noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä ja sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä allekirjoittamalla tietojenkäsittelysopimuksen.

Jos alihankkija käsittelee henkilötietoja EU: n / ETA-alueen ulkopuolelle, tällaisen käsittelyn on oltava EU: n yksityisyyden suojan puitteiden, kolmansien maiden välityksellä tapahtuvaa siirtoa koskevien EU: n standardien mukaisten sopimusehtojen tai muun henkilötietojen siirron laillisen perustan mukaisesti kolmanteen maahan.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietosi?

 

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin pidämme sitä tarpeellisena täyttää henkilötietojen keräämisen tarkoituksen, kun otetaan huomioon myös tarve vastata kyselyihisi tai ratkaista mahdolliset ongelmat, noudattaa sovellettavien lakien vaatimuksia. kaikki oikeudelliset vaatimukset / kantelut ja turvaamistarkoituksessa.

 

Tämä tarkoittaa, että voimme säilyttää henkilötietosi kohtuullisen ajan viimeisestä vuorovaikutuksesta kanssamme.

 

Oikeutesi henkilötietoihisi

 

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi suhteen:

 

• Oikeus pyytää, että SPOT-A-SHOP korjaa henkilötietosi, jos se on epätarkka tai vanhentunut.

 

• Oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan, kun SPOT-A-SHOP ei koe enään tarpeen säilyttää tällaisia ​​tietoja.

 

• Oikeus peruuttaa henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn suostumus milloin tahansa. Esimerkiksi suostumuksesi sähköisen markkinoinnin viestinnän vastaanottamiseen: Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköiseen markkinointiin, käytä linkkiä hallinnoimaan viestintämme sisältämiäsi tilauksia.

 

• Oikeus pyytää kopiota henkilötiedoista, joita SPOT-A-SHOP säilyttää sinusta.

 

Kaikki yksityisyyden suojaa koskevat kysymykset tulee lähettää yhteydenottoon osoitteessa contact(at)spot-a-shop.com.

 

Muutokset tähän tietosuojalausumaan

 

SPOT-A-SHOP pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä yksityisyydensuojaa milloin tahansa. Sovellettava versio löytyy aina verkkosivuillamme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojatietopyynnön satunnaisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin.

Sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaisen kanssa

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten henkilötietojasi on käsitelty, voit ensimmäisessä vaiheessa ottaa yhteyttä contact(at)spot-a-shop.com.

 

Keksit

 

Evästeet ja majakat

Käytämme evästeitä tietojen keräämiseen, kun navigoit verkkosivuillamme. Verkkosivuston navigointiin liittyvät tiedot sisältävät vakio-ohjeita selaimestasi, kuten selaintyypin ja selaimen kielen; Internet-protokollan (IP) osoite; ja yrityksesi verkkosivustoille tekemäsi toimet, kuten katsellut verkkosivut ja klikatut linkit.

 

Näiden tietojen avulla sivustot toimivat tehokkaammin sekä tarjoavat yrityksille ja markkinointiin liittyviä tietoja sivuston omistajille ja keräävät tällaisia ​​henkilötietoja selaintyypeittäin ja käyttöjärjestelmänä, viittaussivulla, polulla sivuston, ISP-verkkotunnuksen kautta , jne. ymmärtämään, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. Evästeet ja vastaavat tekniikat auttavat meitä räätälöimään verkkosivustosi henkilökohtaisiin tarpeisiisi sekä havaitsemaan ja estämään turvallisuusuhkia ja väärinkäytöksiä. Jos sitä käytetään yksin, evästeet ja web-majakat eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti.

 

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu käyttäjän tietokoneelle seurantaan ja tallentamiseen. Ellet ole sopeuttanut selaimen asetusta niin, että se kieltäytyy evästeistä, pudotamme evästeet heti, kun käytät Palveluita tai heti, kun olet viety tietylle tuotteelle kolmannen osapuolen kauppaan ("SPOT-A-SHOP-kumppani" ) verkkosivusto. Evästeiden avulla voimme seurata ja kohdistaa etusi, jotta voit parantaa kokemuksiasi verkkosivustollamme. Näiden tietojen avulla voimme esimerkiksi ymmärtää, miten käytät palveluita, jotta voimme parantaa palveluamme  ja palvelukokemusta. Hyväksymällä tämän evästekäytännön ehdot hyväksyt, että edellä mainitut evästeet pudotetaan koneellesi.

 

Minkä tyyppisiä evästeitä käytämme?

 

Käytämme seuraavia evästeitä:

• Analyyttiset / suorituskykyiset evästeet. He antavat meille mahdollisuuden tunnistaa ja laskea kävijöiden määrä ja nähdä, miten kävijät liikkuvat palveluissamme, kun he käyttävät sivustoa. Tämä auttaa meitä parantamaan palvelumme toimintoja esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti.

 

• Toiminnan evästeet. Näillä tunnistetaan, kun palataan palveluumme. Tämä antaa meille mahdollisuuden mukauttaa sisältöäsi sinulle, tervehtiä sinut nimen mukaan ja muistaa mieltymyksesi

 

• Evästeiden kohdistaminen. Nämä evästeet tallentavat tietoa vierailustasi palvelussamme, vierailustasi sivuihin ja noudattamasi linkit. Käytämme näitä tietoja, jotta palvelusta ja meistä tulisi sinulle relevantimmaksi. Voimme myös jakaa nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa tähän tarkoitukseen.

 

Käytämme myös evästeitä, jotta voimme seurata toiveiden luettelossa olevia kohteita. Käytämme myös evästeitä diagnostiikan suorittamiseen, jotta voimme parantaa SPOT-A-SHOP: n sisältöä, tuotteita ja palveluita, petosten ehkäisemistä ja turvallisuutta.

 

Huomaa, että kolmannet osapuolet (mukaan lukien esimerkiksi mainospalvelut ja ulkoisten palvelujen tarjoajat, kuten verkkoliikenneanalyysipalvelut) voivat myös käyttää evästeitä, joihin meillä ei ole valvontaa. Nämä evästeet ovat todennäköisesti analyyttisiä / suorituskykyisiä evästeitä tai evästeiden kohdistamista.

 

Miten voin hallita evästeitä?

 

Voit estää evästeet aktivoimalla selaimesi asetukset, joiden avulla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Useimpien selainten "Ohje" -ominaisuus kertoo, kuinka voit estää selaimesi hyväksymästä uusia evästeitä. Sen pitäisi myös kertoa, miten selaimen asetukset ilmoittavat sinulle, kun saat uuden evästeen ja poistat evästeet kokonaan. Lisäksi voit poistaa tai poistaa samankaltaisia ​​tietoja, joita selaimen lisäosat käyttävät, kuten flash-evästeitä, muuttamalla lisäosien asetuksia tai käymällä valmistajan verkkosivuilla.

 

Katso lisätietoja osoitteesta www.allaboutcookies.org evästeiden estämisestä selaimessasi.